Τρέχει. Τρέχει απεγνωσμένα. Με όση δύναμη διαθέτει. Και με παραπάνω ακόμα. Υπεράνθρωπη σχεδόν. Θαρρεί πως θα σωριαστεί κάτω. Η καρδιά της φτερουγίζει σαν τρομαγμένο πουλάκι. Μα η φιγούρα μπροστά της όλο και ξεφεύγει. Ανοίγει το στόμα να της φωνάξει, να την ικετεύσει να σταθεί… «Μαμά! Μαμά, στάσου. Μη φεύγεις! Εγώ φταίω».

Εκδόσεις Πατάκη

Εκδόσεις Πατάκη

Η Σμαράγδα πετάγεται όρθια στο κρεβάτι, βουτηγμένη στον ιδρώτα. Η Ισμήνη την παγιδεύει τρυφερά στην αγκαλιά της μέχρι να ηρεμήσει. Το καλοκαίρι που αποφάσισαν να περάσουν μαζί στην Κορώνη, τον τόπο που σημάδεψε τις παιδικές τους ψυχές, ανασύρει ξεχασμένες αναμνήσεις και ζωντανεύει φαντάσματα του παρελθόντος καλά κρυμμένα στο βυθό της θάλασσας.

Η Ισμήνη είχε ορκιστεί τότε, σχεδόν 20 χρόνια πριν πως δε θα άφηνε ποτέ την αδερφή της να μάθει τι είχε πραγματικά συμβεί εκείνο το βράδυ στην Κορώνη, όσο κοντά στην αλήθεια και αν την έφερναν οι εφιάλτες της κάθε βράδυ. Μία τυχαία συνάντηση όμως με τον Πάρη, το παχουλό εκείνο παιδί που άθελα του έγινε μάρτυρας μιας τραγωδίας και πλήρωσε με το δικό του τίμημα τις συνέπειες, έμελλε να οδηγήσει τις φουρτουνιασμένες αυτές ψυχές σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, αφού πρώτα τους χάρισε ένα καλοκαίρι ονειρικό.

Μια ιστορία γεμάτη δράση, πάθος, ίντριγκες, αλήθειες και καλά κρυμμένα μυστικά που θα μονοπωλήσει αβίαστα το χρόνο σας και θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι το τέλος. Ο κάθε χαρακτήρας μοναδικός, σκιαγραφημένος εις βάθος μέσω της ιδιαίτερης ματιάς της συγγραφέα/ ψυχολόγου Τερίνας Μαλιώτη. Ένα βιβλίο γραμμένο με περίσσιο μεράκι που θα σας συναρπάσει και θα γεμίσει με πολύχρωμες εικόνες και θαλασσινά αρώματα τις ασπρόμαυρες σελίδες του.

Σελίδες 394
Τιμή €13.80
Εκδόσεις Πατάκη